Uw partner voor laboratoriumapparatuur

Onderhoud en Servicecontracten


Onderhoud uitgevoerd door een zeer ervaren en kundige monteur is zeker gewenst, uw apparatuur wordt door onze monteurs op alle essentiële punten gecheckt en behandeld. Dit volgens een duidelijke checklist en overzichtelijke rapportage. Als noodzakelijk worden er aan slijtage onderhevige onderdelen vervangen en als nodig eventuele reparaties uitgevoerd. Dit kan middels een aantrekkelijke vrijblijvende service overeenkomst op maat en nemen wij jaarlijks contact met u op voor een planning in overleg, dit kan natuurlijk ook op basis van afroep. Laboratorium apparatuur wordt meestal flink gebruikt en dus kan jaarlijks onderhoud zeker bijdragen aan een langere levensduur en een juiste analyse van uw apparatuur. Middels dit jaarlijks preventief onderhoud houden we uw apparatuur in optimale conditie om een juiste analyse te kunnen blijven maken. Naast onze standaard prijzen voor enkele toestellen hebben we aantrekkelijke staffelkortingen en projectprijzen bij het bundelen van werkzaamheden op één locatie

De voordelen van een onderhoud overeenkomst:

  • Snelle opvolging bij eventuele problemen.
  • Voorrang bij toekenning van onderdelen.
  • 3 maanden reparatie garantie op arbeid, voorrijden en onderdelen bij eenzelfde storing.

 

Na elke onderhoud ontvangt u een gedetailleerde digitale checklist met rapportage welke een belangrijke leidraad is voor elk onderhoud.

 

 

Installatie

 

Wij verzorgen uiteraard ook de installatie of verhuizing van de door u aangeschafte laboratorium apparatuur. Of dit nu bij ons is geweest of bij een andere partij. Wij doen dit graag voor u. Met onze vrachtauto met alle transport middelen en toebehoren zijn we in staat alle laboratorium apparatuur te leveren, verhuizen en te installeren. De eisen voor installatie (aansluitingen en voorzieningen) worden voor installatie duidelijk besproken als ook de planning voor installatie wordt vooraf in overleg doorgenomen. De apparatuur wordt geplaatst, geïnspecteerd en na een uitgebreide functietest vrijgegeven voor gebruik. De kalibratie van nieuwe apparatuur wordt door onze monteurs zelf uitgevoerd, voor de validatie van veiligheidskasten werken we samen met derden en wordt aansluitend op onze werkzaamheden uitgevoerd. We hebben bewust gekozen voor een dergelijk samenwerking omdat als we dit zelf doen onze eigen werkzaamheden moeten goedkeuren. Tevens verzorgen we een gebruikerstraining op de geplaatste apparatuur als gewenst.